< Bestellen & Bezorgen – Bakkerij Fleuren

Rijksweg 118
5941 AH Velden

Velden: 077 472 1208
Venlo: 077 374 5559

Email: info@bakkerijfleuren.nl

Baker

Volg ons :
Title Image

Bestellen & Bezorgen

Home   Bestellen & Bezorgen

BESTELLEN

Wil je een bestelling bij ons plaatsen? Dit kan heel eenvoudig via onze webwinkel. Wil je je bestelling liever telefonisch aan ons doorgeven? Dan kun je contact opnemen met een van onze winkels of met de bakkerij. Een bestelling plaatsen in een van onze winkels kan natuurlijk ook.

De bestelvoorwaarden op een rijtje.

Voor het bestellen van onze producten en het eventueel laten bezorgen ervan hebben we de volgende voorwaarden opgesteld.

Bestellen (Op maandag gesloten)
Bestellingen die wij maandag tot en met vrijdag uiterlijk om 15:00 uur ontvangen, kunnen de volgende dag afgeleverd worden. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling af te halen in één van onze winkels of je kunt de bestelling laten bezorgen.
Bestellingen die wij zaterdag uiterlijk om 15:00 uur ontvangen, kunnen de eerst volgende dinsdag afgehaald of bezorgd worden.

Betalen
Uw heeft de keuze om bestellingen via de webshop middels verschillende betaalmethodes te voldoen.
Betaalmethodes:
– iDeal
– Betalen bij het ophalen.

BEZORGEN EN OPHALEN ( IS NIET MOGELIJK OP MAANDAG)

Bezorgen
Bakkerij Fleuren bezorgt van 9.00 uur tot 12.00 uur met een marge van een half uur. Buiten deze tijden in overleg.
In de plaatsen waar onze winkels gevestigd zijn, wordt gratis bezorgd bij een besteed bedrag groter dan €100,- exclusief de bezorgkosten.
In de plaatsen waar onze winkels gevestigd zijn brengen wij €3,65 bezorgkosten in rekening bij een besteed bedrag lager dan €100,- en hanteren wij een minimale bestelgrootte van €25,- exclusief de bezorgkosten (adressen binnen de bebouwde kom).
Voor bezorgbestellingen in Velden wordt €3,65 bezorgkosten in rekening gebracht en geldt een minimale bestelgrootte van €25,- Postcodegebied …..
We nemen ook bestellingen in Venlo aan. Voor bezorgbestellingen in Venlo hanteren wij een minimale bestelgrootte van €50,- en brengen wij €4,45 bezorgkosten in rekening.
Bezorging in overige plaatsen in overleg.

Ophalen
Je kunt er voor kiezen om je bestelling op te halen in een van onze winkels in Velden of Venlo. (OP MAANDAG GESLOTEN) Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en er is geen minimaal bestelbedrag. Laat je je bestelling liever thuisbezorgen of op een ander adres? Dat kan natuurlijk ook, mits het afleveradres binnen ons bezorggebied valt en het bestelbedrag minimaal 25 euro is. Afhankelijk van de grootte van de bestelling worden er bezorgkosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over ons bezorggebied kunt contact opnemen met één van onze winkels.